Akgün: Hukuka uymayanın sonu hüsrandır!

Akgün: Hukuka uymayanın sonu hüsrandır!
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, yapılan her işin mutlaka hukuk kuralları çerçevesinde yapılması gerektiğinin altını çizerek; “Hukuku asla atlayamaz, yok sayamayız. Hukuka uymayanın sonu da hüsrandır” diye konuştu.

Marmara Belediyeler Birliği Geleneksel Kamu Avukatları Toplantısı Büyükçekmece Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşti.

 

“Hukuk kuralları dışına çıkmamalıyız”

 

Büyükçekmece Eser Hotel’de gerçekleşen toplantıya Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Kazancı ve Marmara Belediyeler Birliği üyesi belediyelerin avukatları katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün,  Geleneksek Kamu Avukatları Toplantısı’nı Marmara Belediyeler Birliği olarak alınan Encümen kararı ile başlattıklarını belirterek; “Bu toplantıların çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Hukuku asla atlayamayız, hukuka uymayanın sonu hüsrandır. Yaptığımız işler mutlak surette adalete uygun, hukukun çerçevesi dışına çıkılmadan yapılmalıdır. Hangi işi yapıyorsak yapalım onu mutlaka hukuk kuralları çerçevesinde yapmak zorundayız. Aksi takdirde cumhuriyetten, demokrasiden, insan hak ve özgürlüklerinden bahsetmemiz mümkün değildir” diye konuştu.

 

Kamu ihale hukukuna dikkat çekti

 

Başkan Akgün konuşmasının son bölümünde Marmara Belediyeler Birliği üyesi belediyelerin avukatlarının karşılıklı olarak bilgi ve tecrübelerini paylaşmalarının önemine de vurgu yaparak özellikle de kamu ihale hukuku konusuna daha fazla eğilmeleri tavsiyesinde bulundu. Büyükçekmece Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen Marmara Belediyelere Birliği Kamu Avukatları Buluşması gün boyu sürdü.   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.