Akgün, Muratçeşmeli kadınları dinledi

Akgün, Muratçeşmeli kadınları dinledi
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Muratçeşme Mahallesi, Halk Akademisi Kadın Sanat ve Spor Merkezi'nde kadınlarla bir araya geldi.
Büyükçekmece Belediyesi’nin Muratçeşme Mahallesi’ndeki Halk Akademisi Kadın Sanat ve Spor Merkezi’nde düzenlenen kahvaltılı toplantıya katılım yoğun oldu.

“Birbirimize sıkı sıkıya sarılmalıyız”

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, bir toplumun gelişmesinde kadınların rolünün çok önemli olduğuna vurgu yaparak; “Büyükçekmece bu konuda çok şanslı. Büyükçekmeceli kadınlarımız sosyal, kültürel, sanatsal her faaliyetle iç içeler” ifadesini kullandı. Başkan Akgün, Büyükçekmece’de yapımına başlanan ve yapılacak olan projeler hakkında da bilgi vererek; “Ülkemiz zor günlerden geçiyor. Bu zor günlerde öncelikle samimi olarak birbirimize sahip çıkmalıyız. Bize vatanımız lazım. Devletin payidar olması milletin payidar olması için farklılıklarımızı bir kenara bırakıp birbirimize sıkı sıkıya sarılmalıyız. Zor zamanlarda birbirimize destek olmalıyız" şeklinde konuştu.

Engelli izcilerle bir araya geldi

Konuşmasının sonunda kendisine yöneltilen soruları da yanıtlayan Başkan Akgün, Halk Akademisi Kadın Sanat ev Spor Merkezi’nin daha etkin ve verimli bir şekilde kullanılabilmesi için yeni düzenlemelerde yapılacağını belirtti. Başkan Akgün toplantı sonrasında, Büyükçekmece Belediyesi Engelli Eğitim, İş ve Spor Merkezi’ni gezdi. Akgün, merkezde eğitimlerini sürdüren Büyükçekmece Belediyesi Gökkuşağı Engelli İzci Kulübü üyeleri ile de bir araya gelerek, 14 Şubat Sevgi Günü’nü kutladı. Toplantıya Belediye Meclis Üyesi Emine Türkcan Demirci, Belediye Başkan Yardımcıları Maksude Sak ve Başak Sancar, Muratçeşme Mahalle Muhtarı Birol Bozkurt, tarihçi ve yazar Sacide Bolcan’da katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.