Akgün: Önceliğimiz vatandaşların talepleridir

Akgün: Önceliğimiz vatandaşların talepleridir
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ekibiyle birlikte ilçe genelindeki denetimlerini sürdürüyor.

Denetimleri sırasında vatandaşlarla sohbet eden Başkan Akgün tüm projelerini, Büyükçekmecelilerin istek ve ihtiyaçlarına göre şekillendiriyor.

Sorunlara çözüm bulunuyor

Akgün son olarak, Dizdariye Mahallesi Cumhuriyet 5 Caddesi ve 19 Mayıs Mahallesi 2. Bahçe Sokak’ta yapımı devam eden çalışmaları denetledi. Cumhuriyet 5 Caddesi’nde devam eden yol ve aydınlatma çalışmaları sayesinde, işlek caddede trafik ve yaya sorunları minimuma inecek.

Bir diğer merkezi konum olan 2. Bahçe Sokakta ise yol, kaldırım, tretuvar, aydınlatma ve araç park alanı çalışmaları yapılıyor. Sokakta gerçekleştirilen yapım çalışmaları sayesinde bölgede yaşanan tüm sorunlar en aza inecek.

“Değişime açık hareket ediyoruz"

Yapılan çalışmaları denetlerken vatandaşlarla sohbet eden Başkan Akgün; "Çalışma yaptığımız bölgelerde yaşayan vatandaşlarımızla sohbet ederek onlardan, yapılan çalışmalardan memnun olup olmadıkları, beklentileri ve talepleriyle ilgili sohbet ediyoruz. Büyükçekmecelilerin ne istediği ve düşündüğü önemli, hatta denetimlerim sırasında devam eden projelerimizde değişiklikler de yapabiliyoruz. Vatandaşlar isteklerinde haklı olduğunda biz de onları dinleyerek hareket edebiliyoruz, değişimlere açık hareket ediyoruz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.