Akgün: Türk polisi, gururumuz ve güvencemizdir…

Akgün: Türk polisi, gururumuz ve güvencemizdir…
Başkan Akgün; “Polis Teşkilatı’mızın bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da şerefli mâzisinden ve yüce Türk Milleti’nden aldığı güçle, topluma güven veren hizmetlerini yüksek bir şuurla ve halkımızla bütünleşerek en iyi şekilde devam ettireceğine inancı
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, demokratik düzenin, temel hak ve özgürlüklerin korunması, kamu düzeninin sağlanmasında en önemli görevi üstlenen polisin huzurun ve güvenliğimizin teminatı olduğunu belirterek; “Vatanı ve milleti uğruna canlarını dahi vermekten sakınmayan tüm emniyet mensuplarının Polis Haftası kutlu olsun” ifadesini kullandı.

 “Ortaya koyduğu özveri ve başarı takdire şayandır”

 Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 173’üncü yıldönümüne ilişkin bir mesaj yayınladı. Başkan Akgün, mesajında şu ifadelere yer verdi:

 “173. yılını kutlayan Türk Polis Teşkilatı, demokratik düzenin, temel hak ve özgürlüklerin korunması, huzur ve güven ortamının, kamu düzeninin sağlanması gibi çok önemli bir görev üstlenmiştir. Özellikle son dönemde kahraman Türk polisinin, ülkemizin bölünmez bütünlüğü için terörle mücadele alanında ortaya koyduğu özveri ve başarı takdire şayandır. Türkiye Cumhuriyeti devletinin, ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek, gibi çok önemli görevleri başarıyla yerine getiren Türk Polis Teşkilatı'nın Polis Haftası'nı kutluyorum. Bu vesileyle görevleri başında şehit olan polislerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize de sağlık ve esenlikler diliyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.