Akgün ve Bulut incelemelerde bulundu

Akgün ve Bulut incelemelerde bulundu
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Genel Sekreter Yardımcısı Mevlüt Bulut ile birlikte Kordonboyu'nda incelemelerde bulundu.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mevlüt Bulut ile birlikte Büyükçekmece Kordonboyu'nu gezerek hayata geçirilecek projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu. Yaz mevsimlerinde İstanbul'un en fazla rağbet gören sahillerinden olan Büyükçekmece sahillerinden vatandaşların yararlanabilmeleri için her türlü tedbirin alındığını belirten Başkan Akgün, Büyükçekmece Belediyesi tarafından yapımına başlanan sosyal tesisler hakkında da Bulut'a bilgi verdi.


Yeni belediye binasını gezdiler


Büyükçekmece sahilini baştan sona gezen ve incelemelerde bulunan Başkan Akgün ve Genel Sekreter Yardımcısı Bulut daha sonra yapımı tamamlanmak üzere olan Büyükçekmece Belediyesi'nin yeni binasını gezdiler. Belediye binasını çok beğendiğini ifade eden Bulut, yeni binanın mimari özellikleriyle de çok farklı bir yapı olduğunu vurgulayarak, hayırlı olsun temennisinde bulundu. İncelemelere Büyükçekmece Belediyesi teknik başkan yardımcıları ve daire müdürleri de eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.