Akgün: Yaşlılarımız toplumsal hayatın hazineleridir

Akgün: Yaşlılarımız toplumsal hayatın hazineleridir
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, 18 -24 Mart Yaşlılar Haftası münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

 Başkan Akgün mesajında şunlara yer verdi. Yaşlılarımız; geçmişimizin tecrübelerini bugünlere aktaran, milli kültür ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan toplumsal hayatımızın en kıymetli hazineleridir.

 Yaşlılık dönemi saygı ve itibar görmenin arzu edildiği, minnet ve şükran duygularının en üst seviyede beklendiği hassas bir evredir. Yaşlılarımıza gösterdiğimiz sevgi, saygı ve hoşgörü onlara karşı olan minnet borcumuzdur. Yaşlılarımız birlik ve beraberliğimizi simgeleyen değerlerimizin başında gelmektedir. Yaşlılarımızın deneyim ve birikimlerini dikkate alıp, onların yaşama etkin bir biçimde katılmalarına imkân sağlamalıyız. Toplum için ne kadar değerli olduklarını anlamalarını ve yaşama sevinçlerini kaybetmemelerini sağlamalıyız.

Bu, toplumumuzun saygın bireyleri olan yaşlılarımıza karşı ortak sorumluluğumuzdur. Ayrıca unutulmamalıdır ki; yaşlılarımız geçmiş ve gelecek arasındaki en sağlam köprülerdir. 
Bu duygularla tüm büyüklerimizin Yaşlılar Haftasını kutluyor, nice sağlıklı, mutlu günler temenni ediyor, sevgi ve saygı ile ellerinden öpüyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.