Akgün’den eğitime tam destek

Akgün’den eğitime tam destek
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ilçedeki okulları tek tek gezerek okulların sorun ve eksikliklerini yerinde gördü.

Okul idarecileri ve öğretmenleri ile de görüşen Başkan Akgün, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha sağlıklı ve daha iyi bir ortamda eğitimlerini sürdürebilmeleri için gereken ne varsa yapılacak” dedi.

 

“Ülkemizin geleceği için”

 

Büyükçekmece’deki okulların eksikliklerini ve sorunlarını yerinde tespit eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, eğitime katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirdiği okul ziyaretlerini sürdüreceğini belirterek şu şekilde konuştu:  "İlçedeki okulları tek tek gezerek okullarımızın eksiklerini ve ihtiyaçlarını öğreniyoruz. Ayrıca okul müdürlerimiz ve öğretmenlerimizle bir araya gelerek o okul için ne yapılması gerektiği konusunda konuşup, tartışıyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız ve onları geleceğe hazırlayan öğretmenlerimizin daha sağlıklı ve daha iyi bir ortamda eğitimlerini sürdürebilmeleri için gereken ne varsa yapıyoruz. Ülkemizin geleceği için herkes eğitim konusunda elini taşın altına koymak zorundadır.”

Mimarsinan İlkokulu ve Batıköy Memurdan Armağan İlkokulu’nu ziyaret eden Başkan Akgün, mevcut okulların sorunlarını ve eksikliklerini giderirken bir yandan da ilçeye yeni okullar kazandırmak için çalışmaların sürdüğünü de sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.