Akgün’den Kaymakam Arat onuruna veda yemeği

Akgün’den Kaymakam Arat onuruna veda yemeği
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Aydın Vali Yardımcılığı görevine atanan Büyükçekmece Kaymakamı Mustafa Hulusi Arat onuruna bir veda yemeği verdi.

Büyükçekmece Garnizon Komutanı Per. Albay Caner Demirkol, Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Kapıcı, İlçe Emniyet Müdürü Murat Yıldırım, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Fatih Doğan, CHP İlçe Başkanı H. Remzi Gökbulak, MHP İlçe Başkanı Erdem Aydın, ilçe protokolü, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin katıldığı yemek Albatros Restaurant’ta gerçekleşti.

 

“Birleştirici oldu, dengeyi sağladı”

 Yemekte konuşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün; “Sayın kaymakamımızla birbirine çok yakın olması gereken iki makamda bulunuyoruz. İlçe protokolündeki arkadaşlarımızla beraber, bu ülkelerin yasaları çerçevesinde çok yakın ilişkiler içinde bulunmak zorundayız. Daha önce sayın Kaymakamımızı Gökçeada’da görevli olduğu dönemde tanıdım daha sonra Büyükçekmece’de birlikte çalışmak nasip oldu. Halk adamı, çok samimi, son derece mütevazi, gerçekten dost olan bir kaymakam olarak kendisini tanıdık. 3 yıllık bir görev süresinden sonra çok iyi anılarla aramızdan ayrıldı. Burada yapmış olduğu dostluk, samimiyet unutulmayacaktır. Benim en çok dikkatimi çeken husus toplumda devamlı birleştirici unsur olmuştur, dengeyi sağlamıştır. Halkın birlik, beraberlik içerisinde olması ve bu şehri yönetenlerin yine samimi bir hava içerisinde hizmetlerini yürütebilmesi bakımından çok önemli bir etken olmuştur, çok önemli örnekler ortaya koymuş ve bu anlamda da çok önemli bir hizmet yapmıştır. Değerli kaymakamımız, bizim hafızamızda hep bu şekilde kalacaktır. Bugüne kadar bu ülkeye yapmış olduğu hizmetlerden ötürü önce vatandaş olarak sonrada şehrimize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı da Büyükçekmece Belediye Başkanı olarak şahsım, belediye meclisimiz ve halkımız adına kendisine şükranlarımızı sunarım” diye konuştu.

 

 “Gönül kapım sizlere hep açık kalacak”

 

Kaymakam Mustafa Hulusi Arat, veda yemeğini düzenleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve yemeğe katılanlara tek tek teşekkür ederek şunları söyledi: “Büyükçekmece’de 3 yıl görev yaptım. Bu ülkenin her köşesi bizim görev alanımızdır. Her şart altında da bu ülkeye ve bu millete hizmet etmeye devam edeceğiz. Benim inandığım değerler var. Bunları da meslek hayatımda kendime ilke edindim. Her zaman içinde çizgimi korumaya çalıştım. Ben milletimi ve ülkemi çok severim. Bugüne kadar görev yaptığım her yerden başımız dik alnımız açık ayrıldım. Eğer millet sizin yaptıklarınızı takdir ediyorsa bu da bizim için en büyük mutluluktur. Biz kanunların emrinde, milletimizin emrindeyiz. Büyükçekmece’de de görev yaparken belediye başkanımız, ilçe protokolümüz, siyasi partilerimizin temsilcileri, mahalle muhtarlarımı ve sivil toplum kuruluşlarımızla her uyum içinde çalıştık. Bundan sonra da gönül kapım sizlere her zaman açık olacaktır.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.