Akgün’den Kaymakam Arat’a festival teşekkürü

Akgün’den Kaymakam Arat’a festival teşekkürü
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Kaymakam Mustafa Hulusi Arat’a, 18. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali süresince ilçeye gelen yabancı konuklar ve festivali ziyaret eden vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanmasında göst

“Hassas ve titiz bir çalışma yürüttünüz”

Büyükçekmece Kaymakamı Mustafa Hulusi Arat’ı makamında ziyaret eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Bu yıl 18’incisini düzenlediğimiz Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’ni güvenlik ve huzur içinde tamamladık. Festivalimize katılan 64 ülkeden 1330 sanat elçisi ve her gün festival alanını ziyaret eden onbinlerce vatandaşımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması için gösterdiğiniz hassasiyet ve yürüten titiz çalışmadan dolayı teşekkür ederim” ifadesini kullandı.

“Konuklarımızın güvenliği her şeyden önemlidir”

Kaymakam Arat, Başkan Akgün’ün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, festivalin çok başarılı bir organizasyonla gerçekleştirildiğini belirtti. Arat; “İlçemize gelen yabancı konuklarımızın, halkımızın güvenlik ve huzuru bizim için her şeyden önemlidir” ifadesini kullandı. Başkan Akgün, Kaymakam Mustafa Hulusi Arat’a teşekkür belgesi ve tarihi Kanuni Sultan Süleyman Köprüsü’nün maketini takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.