Ara yollar yapımına tam gaz devam!

Ara yollar yapımına tam gaz devam!
İlçe genelinde pek çok bölgede devam eden çalışmalar nedeniyle zaman trafik sorunu yaşandığını belirten Akgün, "Verdiğimiz geçici rahatsızlıktan dolayı Büyükçekmece ailemizden özür dileri" dedi.

Fatih Mahallesi, Çanakkale Şehitleri Dilek Sokak’ta ki yol, kaldırım ve tretuvar yapım çalışmasını inceleyen Başkan Akgün, teknik ekipten bilgi aldı.


İlçe genelinde yol yapım çalışmalarını hızlandırdıklarını söyleyen Başkan Akgün, “Vatandaşlarımızın daha rahat ve güvenli ulaşım sağlayabilmesi için teknik ekibimizle birlikte 7 gün 24 saat çalışarak asfaltlama seferberliğini sürdürüyoruz” dedi.  Kısa süre sonra çalışmaların tamamlanacağının altını çizen Başkan Akgün, vatandaştan vermiş oldukları rahatsızlıktan dolayı özür diledi. Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Çalışmalarımız nedeniyle maalesef ki zaman zaman trafik sorunu veya geçici çevre kirliliği oluşuyor. Bu konuda Büyükçekmece ailemden biraz daha sabırlı olmasını istiyorum. Çalışmalar bittiğinde çektiğimiz sıkıntıya değdiği göreceksiniz” ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.