Arelli akademisyenler ilk sergilerini Büyükçekmece’de açtı

Arelli akademisyenler ilk sergilerini Büyükçekmece’de açtı
Arel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ve Meslek Yüksek Okulu öğretim elemanlarının ortak düzenlemiş olduğu sergi Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi’nde açıldı.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ü temsilen Belediye Başkan Yardımcıları Bayram Ali Üner ve Selami İnce’in katılımıyla gerçekleşen “Arelli Akademisyenler Sergisi” ne Arel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Çivi, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Ahmet Öner Gezgin ve Arel Üniversitesi akademisyenleri katıldı.

Kuruluşundan Bu Yana Bir İlki Gerçekleştiriyoruz

İstanbul Arel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Ahmet Öner Gezgin, “Arel Üniversitesinin 2007 yılında kuruluşundan bu yana bir ilki gerçekleştiriyoruz.  Üniversitenin güzel sanatlar fakültesinin grafik bölümü ve moda ve teknik tasarım bölümü ile meslek yüksekokulunun eş değer programları hocalarının yönettikleri çalışmaları burada sergiliyoruz. Üniversitemizin kuruluşundan bu yana gerçekleştirdiğimiz ilk etkinlik. Buradaki amaç yerleşkeler arası iletişimi kurmak ve aynı zamanda öğretim elemanları arasında paylaşımı sağlamaktır. Bu serginin oluşmasında bize katkılarını esirgemeyen rekötürümüze, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Bilime İnanan Bir Kuruluşuz

Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Ali Üner, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Arel Üniversitesi artık bizim üniversitemiz. Biz Büyükçekmece Belediyesi olarak bilimsel çalışmalar yapan, bilime inanan bir kuruluşuz.  Dolayısıyla üniversitelerle beraber iş yapmak bizim için daha güzel ve daha doğru eserler yaratmaya yardımcı olmaktadır. Bu nedenle bu akşamki sergi de emeği geçen için herkesi tebrik ediyorum. Sayın Belediye Başkanımız Dr. Hasan Akgün burada yoklar fakat sizlere çok selamı var.”

Yapılan konuşmaların ardından serginin açılış kurdelası kesildi ardından davetliler sergiyi gezdi. Sergide eserleri bulunan akademisyenlere Belediye Başkan Yardımcıları Üner ve İnce tarafından çiçek takdim edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.