Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi 50 binanın üstüne yazıldı

Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi 50 binanın üstüne yazıldı
Büyükçekmece Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’nin sözlerini 50 binanın üzerine yazdı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 101’inci yıldönümü Büyükçekmece’de renkli ve anlamlı etkinliklere sahne oldu.

Farklı ve anlamlı etkinler ile kutlandı

Coronavirüs salgını tedbirleri kapsamında alınan sokağa çıkma yasağı nedeniyle bu yıl stadyum ve meydanlarda kutlanamayan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Büyükçekmece’de farklı bir etkinlik ile kutlandı. Büyükçekmece sahili Kordonboyu Caddesi’nde bulunan 50 binanın üzerine Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’nin sözleri asıldı.

Türkiye’nin 7 bölgesinden gençler okudu

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, 19 Mayıs kutlamaları kapsamında 2 gün boyunca ilçenin 24 mahallesini üstü açık bir otobüs ile gezerek Büyükçekmecelilerin Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramlarını kutladı. Vatandaşların balkon ve pencerelerinden bayraklar sallayarak katıldıkları kutlamalar coşku dolu anların yaşanmasına neden oldu.   

Büyükçekmece Belediyesi’nin Türkiye’nin 7 bölgesinden gençlere okuttuğu Atatürk’ün Gençliğe Hitabe videosu ise sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.