Başkan Akgün, aşure gününde muhtarlarla bir araya geldi

Başkan Akgün, aşure gününde muhtarlarla bir araya geldi
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ilçedeki mahalle muhtarları ile aşure günü etkinliğinde bir araya geldi.
 Tepecik Ulus Mahallesi Muhtarı Yeliz Kaya’nın Muharrem Ayı kapsamında düzenlediği aşure günü etkinliğine Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün yanısıra belediye başkan yardımcıları ve mahalle muhtarları katıldı.
 

"Birlik ve beraberliğin ifadesi"

 

Tepecik Ulus Mahallesi muhtarlık binasında düzenlenen etkinlikte Başkan Akgün, aşurenin paylaşmanın, dayanışmanın, birlikteliğin, bolluk ve bereketin ifadesi olduğunun belirterek; "Aşurenin bu mecazî anlamı toplumumuz için bugün her zamankinden daha fazla önem taşımaktadır. Milletimiz, asırlardır sürdürdüğü gelenekle bugün de kültürümüzün özünde hep var olan güzellikleri devam ettirme bilinci ile birbirinden farklı tatları aynı kazanda kaynatıp, aşure yapmaya, birlikte yaşamanın sembolünü tadarken muhabbeti paylaşmaya devam etmektedir. Bu anlamlı ayda bizleri bir araya getiren muhtarımız Yeliz Kaya'ya teşekkür ediyorum" dedi. Başkan Akgün, muhtarlarla bir süre sohbet ederek yapımı devam eden projeler hakkında bilgi verdi.

 

Tepecik meydanı düzenleniyor

 

Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Tepecik Meydanı'nda belediyenin gerçekleştirdiği meydan düzenleme çalışmalarını da yerinde inceledi. Büyükçekmece Belediyesi'nce yaptırılan ve geçtiğimiz aylarda ibadete açılan Tepecik Merkez Saray Camii'nin çevresinin Tepecik'e yakışır şekilde yeniden düzenleneceğini belirten Akgün, çalışmaların yakın zamanda tamamlanacağını açıkladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.