Başkan Akgün: Can ve mal güvenliğimizin teminatısınız

Başkan Akgün: Can ve mal güvenliğimizin teminatısınız
Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü ile iftarda bir araya gelen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Can ve mal güvenliğimizin teminatı olan emniyet güçlerimizle birlikte iftarımızı açmanın mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve eşi Hatice Akgün, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yıldırım ve emniyet müdürlüğü personelini aileleri ile birlikte iftar yemeğinde ağırladı. Albatros Restauran’ta gerçekleşen iftar davetine Büyükçekmece Polis Hizmetleri Geliştirme ve Destekleme Derneği Başkanı Coşkun Kaynak, belediye meclis üyeleri katıldı.

 

“Saygı ve minnetle anıyorum”

İftar yemeği öncesinde konuşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Türk polisinin fedakarca ve çok zor şartlar altında görev yaptığını hatırlatarak; “Can ve mal güvenliğimizin teminatı vatanın bölünmez bütünlüğü ve bayrağımızın dalgalanması için canlarını vermekten kaçınmayan kahraman polislerimize minnettarız. Bugün Ramazan ayı gibi mübarek bir ayda sizlerle birlikte iftar açmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşadık. Davetimize icabet edip katıldığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Vatan, bayrak ve vazife uğrunda şehit olan tüm polis kardeşlerimizi de bu vesile ile bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhları Şad mekânları Cennet olsun. Gazilerimizi de minnet ve saygıyla anıyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.