Başkan Akgün: Her bir organ bağışı yeni bir hayattır

Başkan Akgün: Her bir organ bağışı yeni bir hayattır
Büyükçekmece Belediyesi, organ bağışında bulunmak isteyen vatandaşlar için belediye hizmet binası içerisinde stant kurdu.

Organ bağışı yaparak başka hayatlara can katmak isteyen tüm vatandaşlar Büyükçekmece Belediyesi’ni ziyaret ederek organ bağışı formunu doldurarak başvuruda bulunabilir.

İstanbul Sağlık Müdürlüğü işbirliğiyle Büyükçekmece Belediyesi hizmet binasına kurulan organ bağışı standına Büyükçekmecelilerin ilgisi yoğun oldu.

“İnsanlara yeni bir hayata verebilirsiniz”

Çalışmalarını her zaman için önce insan diyerek yürüten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Hayattayken organ bağışında bulunmak bırakabileceğiniz en büyük miraslardan bir tanesidir. Ölüm döşeğinde olan bir hastayı tekrar hayata kazandırmak kadar güzel bir duygu olamaz. Ben düzenli olarak hastaneye gidip kan bağışında bulunuyorum. Hasta insanlara yardımda bulunabiliyorsam ne mutlu bana. Organ bağışında bulunarak insanlara yeni bir hayat verebilirsiniz. Her bir organ bağışı yeni bir hayattır” dedi.

Organ bağışı için form doldurmak isteyen vatandaşlar 14-16-21 ve 23 Ocak tarihlerinde 09.00 – 16.00 saatleri arasında Büyükçekmece Belediyesi’ni ziyaret edebilir.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.