Başkan Akgün’den Büyükçekmece’ye Rekor Hizmet

Başkan Akgün’den Büyükçekmece’ye Rekor Hizmet
Modern şehirciliğin mimarı Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, 2018 yılında yine hizmet rekoru kırdı.
Akgün her yıl olduğu gibi bu yıl da, okuldan sosyal tesise, stattan ibadethaneye kadar çok sayıda projeyle Büyükçekmece’ye prestijli projeler kazandırdı.

Kültür, Sanat ve Spor Tesisleri

Başkan Akgün’ün Büyükçekmeceliler için gerçekleştirdiği sportif, kültürel ve sanatsal tesisler arasında şunlar bulunuyor;

Prof. Dr. Türkan Saylan Spor ve Sosyal Tesisi

Dr. Hasan Akgün’ün Mimaroba Mahallesi Büyük Atatürk Parkı içerisinde inşa ettiği Prof. Dr. Türkan Saylan Spor ve Sosyal Tesisi Büyükçekmecelilere spor ve sağlıklı yaşam hizmeti sunuyor.

Prof. Dr. Türkan Saylan Spor ve Sosyal Tesisi içerisinde; 150 metrekarelik bir fitness salonu, kapsamlı bir kütüphane, vitamin bar, uzman aşçılarla hizmet verecek bir kafeterya, toplamda 100 metrekarelik kadın ve erkek soyunma odaları, duş, mescit ve bebek bakım odası bulunuyor.

Naim Süleymanoğlu Spor Tesisleri

2017 yılında hayata veda eden dünya rekortmeni sporcu Naim Süleymanoğlu’nun adını Büyükçekmece’de yaşatmak isteyen Akgün, Büyük Atatürk Parkı içerisine Naim Süleymanoğlu Spor Tesisleri’ni inşa etti. Farklı branşlarda spor imkanı sunan tesis, kapalı sahalarıyla her mevsim sporsever Büyükçekmecelilerin hizmetinde olabilecek.

Zülfü Livaneli Kültür Sanat ve Spor Tesisi

Sinanoba Mahallesinde bulunan ve 1350 metrekare alana sahip tesis tamamlanmak üzerek. İçerisinde derslikler, spor salonu, çok amaçlı salon, restorant, bay ve bayan soyunma odaları, bebek bakım odası ve mescit bulunuyor. Büyükçekmeceliler kültürel, sportif ve sanatsal faaliyetlerden yararlanabilecek.

 Büyükçekmece Belediyesi Kordonboyu Sosyal Tesisleri

Başkan Akgün’ün Büyükçekmece’ye kazandırdığı en prestijli yatırımlardan biri olan Kordonboyu Sosyal Tesisi tamamlandı ve hizmete girmek için gün sayıyor. Tesis içerisinde; çocuk oyun alanının da hizmet vereceği 372 metrekarelik modern bir restoran, 510 metrekare alana sahip ve içerisinde okuma alanının da bulunduğu bir kafe, 210 metrekareden oluşan bar, 190 metrekarelik Taksim Kıraathanesi, 200 metrekarelik bir fitness salonu, soyunma odaları, mescit, kadın ve erkek kuaförü ve ayrıca, farklı hizmetler verecek toplamda 662 metrekarelik dört dükkan da bulunuyor.

Tepecik Barış Parkı Sosyal Tesisi

Büyükçekmece’nin önemli sosyal yaşam projelerinden biri olan ve Tepecik Ulus Mahallesi’nde bulunan 3 bin metrekarelik geniş bir alana inşa edilen Barış Parkı Sosyal Tesisi, hem konumu hem de yeşil alanıyla dikkat çekiyor. Tesisin alanında yer alan ve yıllardır pek çok etkinliğe ev sahipliği yapan amfi tiyatroyu da yenileyen ekipler çalışmalarına devam ediyor.

Celaliye Çamlık Sosyal Tesisi

Başkan Akgün, Celaliye Mahallesi’ne sosyal tesis kazandırmak amacıyla harekete geçmişti. Yapımı devam eden tesis 13 bin180 metrekarelik ağaçlık alan içerisine inşa ediliyor. 500 metrekare kapalı alana sahip tesisin içerisinde ayrıca, 150 metrekaresi teras ve 300 metrekaresi de ön bahçe bulunuyor. İçerisinde; spor alanları, düğün salonu, restoran ve kafeteryalar yer alacak.

Büyükçekmece Evlendirme Dairesi

İstanbul’un en büyük ve beğenilen yeşil alanlarından biri olan Büyük Atatürk Parkı içerisinde yapımı devam eden evlendirme dairesi tamamlanmak için gün sayıyor. Evlendirme dairesi toplamda 20940 metrekarelik alana sahip. İçerisinde 380 metrekareden oluşan 2 modern nikah salonu, 370 metrekare fuaye alanı, 35 metrekarelik 2 hazırlık odası 210 metrekare 2 takı salonu, fotoğraf odası ve otopark gibi tüm ayrıntıların düşünüldüğü bir yapı. Yapımı tamamlandığında Büyükçekmece önemli bir sosyal hizmet kazanmış olacak. 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.