Başkan Akgün’den Güzelcelilere müjde!

Başkan Akgün’den Güzelcelilere müjde!
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün mahalle iftarlarında bu kez Güzelcelilerle birlikte orucunu açtı.

Başkan Akgün’ün Güzelcelilere söz verdiği “arazilerin tarım arazisi vasfından çıkartılacağı” vaadi gerçekleşti.

1 Hafta önce hayata geçrildi

Güzelce halkına müjdeli haberler veren Başkan Akgün, “Sevgili Güzelce ailem sizlere seçimden önce Güzelce arazisini tümüyle tarım arazisinden çıkartacağımızı, bu konuda çalışmaların devam ettiğini söylemiştim. 1 hafta öncesi itibariyle Güzelce halkımızın Güzelce sınırları içerisinde ne kadar tarlası varsa tamamı tarımdan çıkartılmıştır” dedi.

“Malınız, mülkünüz değerini 10’a katladı”

Ramazan ruhunu ve güzelliklerini paylaştıkça mutlu olduğunu duyduğunu Başkan Akgün sözlerine şu şekilde devam etti: “Ne kadar arazisi olan vatandaşımız varsa düne kadar metrekaresini 300 liraya sattığınız yerler bugünden itibaren 800 veya 1000 lira değerini bilmiyorum. Malınızın, mülkünüzün buradaki değerini 10’a katladı. Hayırlı uğurlu olsun. Hepinize hayırlı iftarlar, hayırlı Ramazanlar diliyorum. Gelecek sen de Allah bizlere aynı bu güzel sofralarda toplanmamızı nasip etsin” dedi. 

Tiyatro topluluğu büyük ilgi gördü     
     

Aldıkları haber karşısında sevinen Güzelceliler Başkan Dr. Hasan Akgün’e teşekkürlerini iletti. Güzelceli vatandaşlarla birlikte iftar yapan Başkan Akgün vatandaşlarla sohbet ettikten sonra Teravih namazını kılmak üzere camiye gitti. Büyükçekmece Belediyesi Tiyatro Topluluğu ise Güzelceli çocuklar için birbirinden eğlenceli oyunlar sahneledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.