Başkan Akgün’ün eğitime katkıları hız kesmiyor

Başkan Akgün’ün eğitime katkıları hız kesmiyor
Eğitime vermiş olduğu destekle her zaman adından söz ettiren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, bu konudaki kararlılığını eğitimin her alanında sürdürmeye devam ediyor.
Bugüne kadar Büyükçekmece’ye 30’a yakın okul kazandıran Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Bahadır Demir İlkokulu’na modern bir konferans salonu, Recep Güngör Lisesi’ne ise spor sahaları kazandırdı.

 

Bilim ve Fen Sergisi’ni gezdi

 

Başkan Akgün'ün ilk olarak Bahadır Demir İlkokulu Bilim ve Fen Sergisi’ni ziyaret etti. Öğrencilerin deney ve bilim çalışmalarını inceledi. Stantları tek tek gezen Başkan Akgün, mucit öğrencilerden çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Daha sonra Bahadır Demir İlkokulu’na yaptırılan çok amaçlı konferans salonunun açılış töreni gerçekleştirildi. Bahadır Demir İlkokulu’ndaki törenin ardından Recep Güngör Lisesi’ne Büyükçekmece Belediyesi tarafından yapılan futbol, tenis, voleybol ve basketbol sahalarının açılış törenine gerçekleştirildi.

 

“Eğitim konusu önceliğimizdir”

 

Büyükçekmece genelindeki okulların sorunsuz ve daha sağlıklı bir ortamda eğitim hizmeti verebilmesi adına her türlü desteğin verildiğini belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Bugün, Bahadır Demir İlkokulu’na yaptırdığımız çok amaçlı konferans salonu ve Recep Güngör Lisesi’ne yaptırdığımı spor sahalarının açılışını gerçekleştirdik. Çocuklarımızın bilimle, sanatla, sporla ilgilenen, üreten bireyler olarak yetişmesi için ihtiyaçları olan tüm imkanları sağlamayı öncelikli görevimiz olarak görüyoruz. Eğitime katkı yapmaya devam edeceğiz. Eğitim bizim her zaman önceliğimiz olmuştur olmaya da devam edecektir” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.