Belediyeyi denetlediler!

Belediyeyi denetlediler!
Mimaroba Zülfü Livaneli Kültür Merkezi Kreş öğrencileri ve Mimarsinan Halk Akademisi Çocuk Oyun Kütüphanesi öğrencileri Büyükçekmece Belediyesi’ne ziyarette bulundu
 İlçenin nereden ve nasıl yönetildiği hakkında çocukları bilgilendirmek gerektiğini belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Çocuklarımız diledikleri zaman belediye hizmet binamızı ziyaret edebilir. Belediyenin görevleri nelerdir, şehrimiz nasıl yönetiliyor bu konularda çocuklarımızı bilgilendirmeliyiz. Kültür merkezlerimizdeki öğrencilerimizi belediye binamızda gezdirerek sorularını merak ettiklerini yanıtladık. Aralarından mutlaka iyi bir yerel yönetimci çıkacaktır. Çocuklarımızın geleceğine ışık tutmak da görevimizdir" dedi.

Bilgilendirildiler

Belediye çalışanları minik misafirlere belediye binasını gezdirerek geleceğin yerel yönetimcilerini belediyenin görevleri hakkında bilgilendirdi. Minik yerel yönetimcilerin en çok dikkatini çeken yer ise meclis toplantı salonu oldu. Heyecanla meclis koltuklarına oturan minik öğrenciler merak ettikleri tüm soruları belediye görevlilerine sordu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.