Bozdağ, doktorları unutmadı

Bozdağ,  doktorları unutmadı
Ak Parti Büyükçekmece ilçe başkanı Hatice Bozdağ,14 Mart Tıp Bayramı dolaysıyla ilçe de bulunan sağlık kuruluşlarını ziyaret ederek sağlık çalışanlarının bayramını kutladı.
Başkan Bozdağ, Tıp Bayramı nedeni ile yaptığı acıklama da "Hekimler ve sağlık çalışanlarının üstlendikleri görev ile gece gündüz demeden, her zaman ve her koşulda görevlerini büyük özveriyle yerine getirerek, hastalanan insanları sağlığına kavuşturmak ve sağlıklı insanların da sağlığını korumak için çalıştığını kaydeden mesajında şu ifadelere yer verdi: "Hekimlik mesleği önemini hiçbir dönemde kaybetmemiş ve özellikle Türk toplumunda kutsal bir meslek olarak kabul görülmüştür. Tüm bireylerin, sağlıklı bir yaşam sürebilmeleri için hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarının vazgeçilmez yeri bulunmaktadır. Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu, geçtiğimiz günlerde sağlık çalışanlarına zam müjdesi verdi.



Bu da sağlık çalışanlarımıza ve doktorlarımıza 14 Mart Tıp Bayramı hediyesi niteliğindedir. Bu duygu ve düşüncelerle toplum sağlığının korunması ve geliştirilmesi adına büyük bir özveriyle çalışan hekimlerimizin, sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutluyor, bu kutsal mesleğe verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ediyorum. " dedi..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.