BU KADAR PARKI NEDEN YAPTIN?

BU KADAR PARKI NEDEN YAPTIN?
Büyükçekmece'de gerçekleşen toplu açılışta konuşan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Hasan Akgün'e bir sitemi olduğunu belirterek, "Başkan Allahaşkına bu kadar parkı neden yaptın? Bunun için kakkında dava açılabilir haberin olsun" diye ko
33 VATANDAŞA TAPU VERİLDİ

Büyükçekmece Belediyesi'nin yeni hizmet binası ve 22 eserin açılış töreni gerçekleştirildi. Açılışa CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ, CHP İBB Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, milletvekilleri ve çok sayıda belediye başkanı katıldı. Törende Karaağaç Mahallesi'nde ikamet eden 33 Roman vatandaşa da tapuları verildi. Belediye Başkanı Akgün, "90 yılllık bir tapu sorunu çözdük" diye konuştu.

31 MART'TA OY KULLANACAKSINIZ

Törende konuşan CHP Lideri Kılıçdaroğlu, her kuruşun hesabının İstanbullulara verileceğini belirterek, "Bu benim olduğu kadar Ekrem İmamoğlu'nun da sözüdür. Türkiye bütün İstanbul'la gurur duyacak. Türkiye'nin kaderini değiştireceğiz. 31 Mart'ta hiçbir bahaneye sığınmadan oy kullanacaksınız. Akgün'e bir sitemim var! Başkan Allahaşkına bu kadar parkı neden yaptın? Bunun için kakkında dava açılabilir haberin olsun" dedi.

BELEDİYECİLİĞİ HATIRLADILAR

CHP İBB Adayı Ekrem İmamoğlu, Hasan Akgün'ün kendini belediyeciliğe adadığını belirterek, başarılar diledi. Belediyeciliği İstanbul'a hatırlattıklarını ifade eden İmamoğlu, "Açıkladığım bir projeyi bir hafta ya da 10 gün sonra onlardan duyuyoruz. İstanbul'un enerjisi yüksek değişime hazır" dedi. Törende konuşan İYİ Parti Genel Başakan Yardımcısı Ümit Özdağ ise seçimin kavga değil hizmet yarışı olduğunu söyledi.

ANAHTAR TESLİM 36 OKUL YAPTIK

Açılışta projelerini anlatan Hasan Akgün ise Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali sayesinde bütün dünyanın Büyükçekmece Belediyesi'ni tanıdığını söyledi. Sadece geçen sene 4 okul yaparak Milli Eğitim'e devrettiklerini belirten Akgün, "Bugüne kadar anahtar teslimi 36 okul yaptık. İilkokul çocuklarımızın okul başlangıcında bütün ihtiyaçları bize ait. Bu bizim mega projemizdir. Bütün yatırımlarımızı Büyükçekmece halkı ile birlikte gerçekleştirdik" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.