“Bugün sana kimse sarılmayabilir ama o sarılır”

“Bugün sana kimse sarılmayabilir ama o sarılır”
Büyükçekmece Belediyesi, özellikle sahipsiz köpeklere yeni bir aile bulmak için bir kampanya başlattı.

“Büyükçekmece Hayvan Barınağına gel, onunla tanış, sahiplen” sloganıyla yürütülen kampanya aracılığı ile barınakta yaşayan köpekler yeni müstakbel sahiplerine tanıtılıyor. 


Büyükçekmece Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Bakım Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde yaşamını sürdüren binlerce sahipsiz sokak hayvanı sıcak bir yuva bulmayı bekliyor.


Sokak hayvanlarına karşı son derece hassas olduğunu belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Petshoplara para vererek hayvan satın almaktansa barınağımızda yaşamını sürdüren binlerce kedi ve köpek sizleri bekliyor, onları sahiplenin” dedi. .Başkan Dr. Akgün, Büyükçekmece hayvan barınağına gelin, onlarla tanışın ve sahiplenin. Dostlarımızın sevginize ve dostluğunuza ihtiyacı var. Siz de bir tane sahiplenin ona yeni bir hayat verin. Bu köpeklerin çoğu, daha önce bir aileyle yaşamış ama sonra terk edilmiş köpekler. Sevgiye ve ilgiye muhtaçlar" diye konuştu

Binlerce kedi ve köpeğin yaşamını sürdürdüğü barınakta, “her cinsten ve yaştan kedi ve köpeğe rastlamak mümkün” diye konuşan yetkililer, özellikle köpeklerin yeni sahiplerini beklediğini bildirdi. 


Belediye, Türkiye'nin en büyük ve modern barınaklarından biri olan Büyükçekmece Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Bakım Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret ederek yeni bir dost edindiğinizde, neler olacağını aşağıdaki cümlelerle anlatmış:

-       “Bugün sana kimse sarılmayabilir ama o sarılır.”

-       “Bu akşam seninle yürüyüş yapmaya kimse gelmeyebilir ama o gelir.”

-       “Bu gün kimse seni gördüğü için heyecanlanmayabilir ama o heyecanlanır. “

-       “Bir gün sevgilin seni terk edebilir ama o etmez. “

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.