Büyük Atatürk Parkı’na modern sosyal tesisler

Büyük Atatürk Parkı’na modern sosyal tesisler
Sosyal projelerde de dikkat çeken işlere imza atan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün sabırsızlıkla beklenen yeni sosyal tesislerinin yapımları hızla devam ediyor.

İki yeni tesis yapılıyor

 

Büyük Atatürk Parkı eklenen yenilikler sayesinde İstanbul’un en gözde yeşil alanlarından biri halini alıyor. Büyükçekmecelilere birçok hizmet sunan parka evlendirme dairesi ve spor tesisi projelerinin yapımı son hız devam ediyor. Vatandaşlar, yakında tamamlanacak ve hizmete girecek olan iki tesis sayesinde birçok yeni hizmete de kavuşmuş olacak.

Çalışmalarda sona yaklaşıldı

Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, gün boyu doğa ve sporseverlerin uğrak adresi olan Büyük Atatürk Parkı’nda fitness salonu, basketbol sahası, üzeri kapalı tenis sahası, üzeri açık tenis sahası, üzeri açık basketbol sahası ve mini golf sahası çalışmalarını sürdürüyor. 147 metrekare alana sahip olan spor tesisi, 140 metrekarelik kafeterya, duş alanları, soyunma odaları, bebek bakım odaları da hizmet verecek. Evlendirme dairesinin yapım çalışmalarına da devam eden ekipler çalışmalarında sona yaklaşmış durumda.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.