Büyükçekmece 20’inci festivale hazırlanıyor

Büyükçekmece 20’inci festivale hazırlanıyor
Büyükçekmece'yi tüm dünyaya tanıtan ve bu yıl 20'ncisi düzenlenecek olan Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.

Her yıl festivalin en önemli etkinlik noktalarında biri olan Kültürpark’ta çalışmalar gerçekleştiriliyor. 

Gelin gibi süsleniyor

26 Temmuz – 3 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek olan 20. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali öncesinde Fen İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından çok sayıda bakım ve yapım çalışmaları gerçekleştiriliyor. Bir yandan amfi tiyatronun ve sahnenin gösterilere hazırlanması çalışmaları yapılırken diğer yandan tüm park alanında peyzaj, boya ve süsleme gibi hazırlıklar gerçekleştiriliyor. 

Büyükçekmece konuklarını en iyi şekilde ağırlayacak 

Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün dünyaya kazandırdığı, Dünya Festivaller Birliği tarafından 7 kez “Dünya’nın en iyi kültür ve sanat festivali” ödülüne layık görülen festival, her yıl on binlerce yerli ve yabancı turisti Büyükçekmece’ye çekiyor. Büyükçekmece Belediyesi ekipleri, onlarca farklı ülkeden gelecek sanat elçilerini en iyi şekilde ağırlanması adına mesai yapıyor. Başkan Akgün ve ekibi festival boyunca konuklarını en iyi şekilde ağırlamak istiyor. Herhangi bir problem yaşanmaması adına tüm önlemleri alan ekipler sorunsuz bir festival için gece gündüz mesai yapıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.