Büyükçekmece bahar mevsimine hazırlanıyor

Büyükçekmece bahar mevsimine hazırlanıyor
Bahar mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte çalışmalarına ağırlık veren Büyükçekmece Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri çalışmalarına hız verdi.
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün talimatıyla çalışmalarına hız veren Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, dört mevsim renkli ve canlı bir bitki örtüsü için harekete geçti.


Türkiye'nin en yeşil ilçeleri arasında


Türkiye’nin ve İstanbul’un en büyük yeşil alanına sahip ilçelerinden olan Büyükçekmece’ye yapılan ağaçlandırma ve çiçeklendirme çalışmalarıyla birlikte ilçe her geçen gün daha renkli bir görünüme kavuşuyor.  Bu çalışmalar kapsamında ilçeye dört mevsim renklilik ve canlılık katacak ağaçlar tercih ediliyor. İlçe genelindeki yürüyüş yolları ve parkları renklendiren belediye ekipleri, çalışmalarına her gün bir yenisini ekleyerek dört mevsim güzelliğini koruyan Büyükçekmece’nin görsel zenginliğine zenginlik kaymayı sürdürüyor.


Dört mevsim canlı ve renkli


Çalışmaları yakından takip eden Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Büyükçekmece yeşil alanları ve zengin bitki örtüsü ile İstanbul'un en şanslı ilçelerinden bir tanesidir. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimi Kordonboyu'ndaki ve diğer park ve yürüyüş yollarındaki çalışmalarını sürdürüyor. Hedefimiz 4 mevsim canlı ve renkli kalacak ağaçlar dikerek Büyükçekmece'nin güzelliğine güzellik katmaktır.” şeklinde konuştu.

İlçede yapılan çalışmalar ve yeni parkların hizmete açılmasından mutluluk duyduklarını belirten Büyükçekmece halkı da, yapılan hizmetlerden ötürü Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e teşekkür ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.