Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün sahilleri denetimde

Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün sahilleri denetimde
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, yaz mevsiminde İstanbul’un en çok rağbet gören Büyükçekmece sahilinde denetimlerini sürdürdü.

Yaz mevsiminde nüfusu 3 kat artan özellikle de hafta sonlarında yüzbinlerce kişinin akın ettiği Büyükçekmece sahilleri yeni yapılacak düzenlemeler ile huzur ve güvenin merkezi haline gelecek.

Yatay yapılaşmada örnek ilçe

Yatay mimarisi, kişi başına düşen 123 metrekare yeşil alanı, temiz denizi ve gölü ile İstanbul’un en ayrıcalıklı içesi olan Büyükçekmece bu yaz mevsiminde de en çok tercih edilen ilçelerin başında gelecek. Büyükçekmece’yi sokak sokak dolaşarak ilçenin ihtiyaçlarını saptayan ve kalıcı çözümler üreten Akgün, yaz ayları boyunca milyonlarca ziyaretçiye ev sahipliği yapan Büyükçekmece sahilini denetledi. Başkan Akgün, kordonboyunda devam eden yeni projeleri denetlerken, bir yandan da vatandaşlar ile yüz yüze görüşerek yapılacak olarak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuyor.   

Büyükçekmece bu yaz da huzur ve konforun adresi 

Büyükçekmece Belediyesi Orhan Veli Kordonboyu Sosyal Tesisi gibi yeniliklerin de hizmete girmesiyle her geçen gün ziyaretçi sayısı da artan Kordonboyu’nda denetimlerini sürdüren Başkan Akgün, sahili adım adım dolaşarak alınması gereken önlemler ve yapılması gereken çalışmalarla ilgili tespitlerde bulundu. Teknik ekibi ile birlikte yapılacak çalışmaları yerinde değerlendiren Başkan Akgün, halkın ve esnafın taleplerini de dinliyor. 

En iyi hizmeti sunabilmek için çok çalışıyoruz

Büyükçekmece’nin her sokağı ve caddesiyle daha modern bir kent olabilmesi için yoğun bir tempoda çalıştıklarını belirten Akgün; “Ekibimle birlikte tüm ilçeyi kapsayan denetimlerimize devam ediyoruz. Yaz mevsiminde İstanbullunun nefes aldığı benzersiz sahilimiz her zaman olduğundan daha kalabalık ve yoğun oluyor. Bu nedenle özellikle sahilimizde yoğunlaştırdığımız denetimlerimizle Büyükçekmecelilere ve Türkiye’nin her yerinden şehrimizi ziyaret eden vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunabilmek için çok çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum