Büyükçekmece Belediyesi artık kağıt evrak kullanmayacak.

Büyükçekmece Belediyesi artık kağıt evrak kullanmayacak.
Büyükçekmece Belediyesi’nde artık kağıt kullanımına son veriliyor ve bütün iş süreci elektronik evrak haline getiriliyor. Büyükçekmece Belediyesi personeli, yeni hizmet binasına taşınınca artık kağıt evrak kullanmayacak.

Vatandaşın ve müracaatçıların işlerini daha iyi takip etmesine, yürüyen işlerin nerde tıkandığını ve ne aşamada olduğunu görmesine de yarayacak yeni İş Süreç Yönetim Sistemi için alt yapı ve eğitimler tamamlandı. Büyükçekmece Belediyesi’nde imar, ruhsat, çevre koruma ve fen işleri gibi müdürlüklerde kullanımına başlanılan sistem, yeni dönemde bütün birimlerde kullanılacak.


Sistemin kurulmasından ve personelin eğitilmesinden sonra sistemle ilgili son bilgileri alan ve sistemin başlatılması talimatı veren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Bu sistemin temel amacı yapılan işlerin daha hızlı bitirilmesi, süren işlerle ilgili bir tıkanma olursa bu tıkanmayı ve sürecin tümünü şeffaf bir biçimde herkesin görmesidir. Sistem, işin sahibine istikametin nereye doğru olduğunu gösterecek. Vatandaşa hizmet anlayışımız zaten şeffaflık üzerine kurulmuştur. Daha güvenli, daha hızlı, daha şeffaf bu sistem hem personelin hem de vatandaşın rahatlığı için kuruldu” dedi.

Belediye Başkanı Dr. Akgün, “biz ve personel sadece belediyeyi yönetmiyor. Belediyeyi yönetmek içinde bulunulan kenti yönetmektir. Kenti yönetmekse, kentteki insanların hayatını kolaylaştırmaktır” diye konuştu.  


HİZMET KALİTESİ ARTACAK


Hayata geçirilen yeni projeler sayesinde hizmet kalitesinin daha da artacağını belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Teknoloji baş döndürücü bir hızla ilerliyor. Belediyemizce ihtiyaç duyulan ve hayata geçirilecek olan projelerimiz sayesinde Büyükçekmece Belediyesi olarak yenilenmeye devam ediyoruz” dedi.

Büyükçekmece Belediyesinin her geçen gün gelişen teknolojiye daha da ayak uydurduğunu belirten Başkan Dr. Hasan Akgün, “Gelişen teknoloji sayesinde daha şeffaf ve daha modern bir yapılanma belediyemizin her zaman için öncelikli hedefli olmuştur. Halkımıza en iyi ve en hızlı hizmeti vermek için gelişen teknolojiye ayak uydurmak zorundayız” ifadesini kullandı.   

Kurum içerisinde iş adına harcanan zamanı en iyi şekilde kullanabilmek için dijital sistemi seçen Büyükçekmece Belediyesi’nin arşiv ve evrak yönetimi çalışmalarını internet üzerinden online takip etmek de mümkün olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.