Büyükçekmece Belediyesi'nden asfaltlama seferberliği

Büyükçekmece Belediyesi'nden asfaltlama seferberliği
Büyükçekmece Belediyesi, yol yapım ve asfaltlama çalışmalarını Kumburgaz, Güzelce, Celaliye ve Kamiloba mahallerinde sürdürüyor.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün talimatları ile geçtiğimiz başlatılan yol yapım ve asfaltlama çalışmaları ilçenin her bölgesinde devam ediyor.

 

Hummalı bir çalışma sürdürülüyor

 

2015 yılında başlatılan yol yapım seferberliği çerçevesinde bir yıl içinde 100 bin tonu aşan rekor düzeyde asfaltlama yapan Büyükçekmece Belediyesi, bu yıl da aynı hedefe ulaşmak için hummalı bir biçimde çalışıyor. Asfaltlama çalışmaları kapsamında Kumburgaz, Güzelce, Celaliye ve Kamiloba gibi, Büyükçekmece merkeze uzak mahallelerde başlatılan asfaltlama çalışmaları aralıksız olarak sürdürüyor.

 

100'den fazla cadde ve sokak asfaltlanıyor

 

Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kumburgaz ve Güzelce mahallerinde asfaltlama yapacağı 50 cadde ve sokaktaki çalışmalarını büyük ölçüde tamamladı. Celaliye ve Kamiloba mahallerinde ise hedeflenen 60 cadde ve sokak çalışmalar tamamlanmak üzere. Bu mahallelerdeki asfaltlama çalışmaları sadece belli başlı cadde ve sokaklarda değil, bölge halkının ihtiyaç duyduğu ara sokaklarda dahi sürdürülüyor.

 

"Çalışmalar her mahallede devam edecek"

 

Yapılan asfaltlama çalışmalarını yakından takip eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, 2015 yılında 100 bin tonun üzerinde asfaltlama yapıldığını, bu yılda yol yapım ve asfaltlama işlerinin aralıksız olarak devam ettiğini açıklayarak; "Kumburgaz, Güzelce, Celaliye ve Kamiloba mahallerimizde başlattığımız asfaltlama çalışmaları eş zamanlı olarak devam ediyor. Bu 4 mahallemizde toplamda 100'ün üzerinde cadde ve sokakta çalışma yapmayı hedefliyorduk. Şu an bu hedefimize ulaşmak üzereyiz. Çalışmalarımız Büyükçekmece'nin ihtiyaç duyulan her mahallesinde devam edecek" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.