Büyükçekmece Belediyesi “Stratejik Plan” çalıştayını gerçekleştirildi

Büyükçekmece Belediyesi “Stratejik Plan” çalıştayını gerçekleştirildi
Büyükçekmece Belediyesi ve İstanbul Rumeli Üniversitesi işbirliğiyle düzenlenen “Stratejik Plan Hazırlık Çalışmalarında Başarı Sağlayacak Yöntemler” konulu çalıştay Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi’nde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

 

 

Stratejik plan çalışmalarında başarı getirecek yöntemler İstanbul Rumeli Üniversitesi öğretim görevlileri ve uzmanlar tarafından hazırlanan sunumlar belediye personeline anlatıldı.

 

“İş yerlerinin kalkınmasında büyük rol oynayan bir konu”

 

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ü temsilen çalıştaya katılan Belediye Başkan Yardımcısı Adem Yazır, “Hizmet içi eğitim seminerlerimizde Stratejik Plan konusuna mutlaka yer veriyoruz. İş yerlerinin kalkınmasında büyük rol oynayan bir konu. Belediye personelimiz için zaman zaman bu tür eğitimler düzenliyoruz. Rumeli Üniversitesi’ne, hocalarımıza ve uzmanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Faydalı bir çalıştay oldu” dedi.

 

Önemli konularda bilgilendirme yapıldı

 

Çalıştayda İstanbul Rumeli Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Ali İhsan Özeroğlu,

İstanbul Rumeli Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Fatih Turan Yaman, İç Denetçi – Uzman Taner Eraslan tarafından Kamuda Stratejik Yönetim, Hukuki Düzenlemeler ve Beklentiler, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminde Merkez ve Yerel Yönetim İlişkilerinin Yeni Yapısı, İdari Vesayet ve Denetim, Stratejik Plan Hazırlık ve Uygulama Sürecinde Sıklıkla Yapılan Hatalar, Yeni Stratejik Plan Rehberinde Farklı Yöntemler ve Analizler, Stratejik Planların Kurumsal Risk Yönetimi ve İç Kontrolle İlişkilendirilmesi konularında bilgiler verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.