Büyükçekmece Belediyesi Yaz Spor Okulları törenle açıldı

Büyükçekmece Belediyesi Yaz Spor Okulları törenle açıldı
Sağlıklı yaşamın altın kuralı olan sporu vatandaşların hayat biçimi haline getirmek için çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Büyükçekmece Belediyesi “Yaz Spor Okulları” ile her yıl binlerce çocuğa eğitim veriyor.
               

7-14 yaş arası tüm çocuklara futbol, voleybol, tenis, atletizm, okçuluk, bisiklet, kalecilik, güreş ve satranç kursları düzenleyen Yaz Spor Okulları’na bu sene de ilgi yoğun oldu.

İlk aşamada toplamda 2.500 öğrencinin kayıt yaptırdığı Yaz Spor Okulları’na Büyükçekmece, Sinanoba, Tepekent, Celaliye, Kamiloba, Kumburgaz, Güzelce, Mimarsinan, Mimaroba, Çakmaklı ve Karaağaç bölgelerinden çok sayıda öğrenci talep gösterdi.

“Sizler bizim her geleceğimizsiniz”

Büyükçekmece Atatürk Spor Merkezi’nde gerçekleştirilen Yaz Spor Okulu açılış törenine katılan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Bugün 2.500’ün üzerinde kayıt yaptıran Büyükçekmece çocuklarını görmekten mutluluk duydum. Çocuğunuzu Büyükçekmece Belediyesi’nin Spor Akademisi'ne kaydettirmiş olmanız sizlerin ne kadar duyarlı olduğunuzun kanıtıdır. Siz Büyükçekmece aileme şükranlarımı sunuyorum. Bu sene futbolu bir kademe daha yukarı çektik. Profesyonel lig olarak hedef koyduk ve başına ben Beşiktaş’ın milli futbolcusu Ulvi Güveneroğlu’nu getirdim. Çocuklar, hepinize güzel bir spor dönemi diliyorum. Sizler bizim her şeyimizsiniz.  Eğitimin her bölümünde çocuklarımızı birinci yapmak gelecekteki Türkiye için olmazsa olmazımızdır. Okul dışında spor, sanat ve güzel işlerle uğraşırlarsa hepimiz mutlu oluruz” dedi.

Dünya ikincisi Büyükçekmece’den çıktı!

Tören sonunda, yüzme branşında Dünya ikincisi olan Büyükçekmece Belediyesi Spor Okulu öğrencisi Nisa Emanet ve Türkiye rekoru kıran Berkay Altıntaş’a ödüllerini Başkan Dr. Hasan Akgün verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.