Büyükçekmece Belediyesi yeşil alanları ilaçlıyor

Büyükçekmece Belediyesi yeşil alanları ilaçlıyor
Büyükçekmece Belediyesi ilçe genelindeki park ve bahçeler başta olmak üzere tüm yeşil alanlarda ilaçlama çalışması yapıyor.

Büyükçekmece Belediyesi, bir yandan ilçeye yeni park ve yeşil alanlar kazandırırken diğer yandan da yeşil alanların bakım ve korunmasına yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.


Çalışmalar aralıksız devam ediyor


Büyükçekmece Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ilaçlama ekipleri ilçe genelindeki park ve yeşil alanlarda yaz mevsimi hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Yapılan çalışmalar kapsamında kent mobilyalarının bakımı, yenilenmesi, ağaçların budanması ve bitkilendirme çalışmalarının yanı sıra ilaçlama da yapılıyor. Büyükçekmece Belediyesi ekipleri vatandaşın yoğun olmadığı sabahın ilk ışıklarıyla birlikte park ve yeşil alanlarda ilaçlama işlemi gerçekleştiriyor.


Sağlıklı gelişmelerine katkı sağlıyor


Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ilçe genelindeki çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirterek; “Temizlik İşleri Müdürlüğü’müze bağlı ilaçlama ekiplerimiz, ilçe genelinde yer alan ağaçları ve yeşil alanları korunmak, sağlıklı gelişmelerini sağlamak amacıyla ilaçlama yapıyor. Çalışmalarımız büyün bölgelerimizde eş zamanlı olarak devam edecek” açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.