Büyükçekmece Belediyesi’nden 24 mahallede hizmet seferberliği

Büyükçekmece Belediyesi’nden 24 mahallede hizmet seferberliği
Büyükçekmece Belediyesi’nin ilçe genelinde sürdürdüğü yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 24 mahallede asfaltlama, yol, kaldırım, bordür çalışmalarının yanı sıra okul ve camilerde de ihtiyaç duyulan yenileme ve onarım işlerini yapıyor.

 

Çalışmalar kesintisiz sürüyor

 

Çetin geçen kış mevsimi sonrasında yollar ve kaldırımlarda oluşan olumsuzlukları gidermek için tüm mahallelerde çalışma sürdüren Büyükçekmece Belediyesi, bazı bölgelerde asfaltlama çalışması yaparken, bazı bölgelerde de taş kaplama, kaldırım, bordür yapımını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında ihtiyaç görülen yerlerde yağmur suyu mazgalları yenileniyor, yeni yağmur suyu kanalları döşeniyor.

 

Cami yolu beton kaplandı

 

Büyükçekmece Belediyesi, okul ve camilerde de gereken bakım onarım çalışmalarını yaparken eksiklilerini de gideriyor. Bu kapsamda Muratçeşme Mahallesi Kubbeli Camii çevresinde bakım onarım çalışması yapılırken, İhramcızade İsmail Hakkı Camii yolu beton kaplandı.

 

Okullarda yapılan çalışmalar

 

Karaağaç Mahallesi Eskice İlköğretim Okulu ve Adnan Kahveci İlköğretim Okulu bahçelerinde yenileme, bakım çalışmalarına başlandı.

Fatih Mahallesi, Halime Bulduk İlköğretim Okulu çevresinde yol, kaldırım bakım ve onarım çalışmaları yapılırken, Sinanoba Mahallesi, Yalçın Çiftçioğlu İlköğretim Okulu bahçesine oyun çizgileri çizilerek boyama işleri tamamlandı.

 

“Hız kesmeden çalışmalar devam edecek”

 

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ilçe genelindeki çalışmalarını yakından takip eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Belediye ekiplerimiz bahar ve yaz mevsimi öncesinde yapılması gereken tüm çalışmaları tamamlayacaktır. Tüm mahallelerimizi tek tek tarayarak tespit ettiğimiz eksikliklere anında müdahale ediyoruz. Ayrıca vatandaşlarımızın bize intikal ettirdiği sorunları da çözüyoruz. Çalışmalarımız kararlılık içinde hız kesmeden devam edecek” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.