Büyükçekmece Belediyesi’nden engelli çocuklara resim eğitimi

Büyükçekmece Belediyesi’nden engelli çocuklara resim eğitimi
Büyükçekmece Belediyesi Engelli Eğitim ve Sosyal Yaşam Merkezi’ndeki 40 engelli çocuğa resim kursu veriyor.

Osman Hamdi Sanat Merkezi Eğitmeni Aysel Koçak, engelli çocuklara resim teknikleri hakkında bilgiler verirken, gelişim ve becerilerini geliştirmelerine yardımcı oluyor.

“Becerilerini geliştiriyorlar”

Türkiye’nin örnek merkezlerinden biri olarak kabul edilen Büyükçekmece Belediyesi Engelli Eğitim ve Sosyal Yaşam Merkezi’nde eğitim alan engelli çocukların toplumsal ve sosyal yaşamda daha aktif olabilmeleri için her4 türlü imkan sağlanıyor. Büyükçekmece Belediyesi bu kapsamda 40 engelli öğrenciye resim kursu veriyor. Osman Hamdi Sanat Merkezi Eğitmeni Aysel Koçak’ın nezaretinde resim kurslarına başlayan öğrencilere resim teknikleri öğretilirken, beceri ve yeteneklerinin geliştirilmesi de sağlanıyor.

Gelişim Üniversitesi’nden ziyaret

İstanbul Gelişim Üniversitesi Çocuk Gelişimi 1. ve 2. sınıf öğrencileri, Öğrenci Konsey Başkanı Vekili Enes Kocakaya ve Çocuk Gelişimi Öğrencileri Okul Aile Birliği Başkanı İlknur Özer, Büyükçekmece Belediyesi Engelli Eğitim ve Sosyal Yaşam Merkezi’ni ziyaret ederek, merkezde sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Merkezde eğitim gören çocuklara bir araya gelen Gelişim Üniversitesi öğrenci ve yetkilileri, engelli öğrencilere çeşitli hediyeler takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.