Büyükçekmece Belediyesi’nden mahsur kalanlara ulaşım hizmeti

Büyükçekmece Belediyesi’nden mahsur kalanlara ulaşım hizmeti
Son yılların en yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları karşısında başarılı bir çalışma yürüten Büyükçekmece Belediyesi, ulaşımın sağlanamadığı durumlarda Metrobüs durağına ring seferleri düzenledi.
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün talimatları doğrultusunda harekete geçen Büyükçekmece Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü Ekipleri, ilçenin 5 farklı bölgesinden TÜYAP’taki Metrobüs durağına ring seferleri düzenledi.

5 bölgeden ring seferleri yapıldı

Geçtiğimiz haftasonu başlayan ve etkisini sürdüren kar yağışı ve soğuk havaya hazırlıksız yakalanmayan Büyükçekmece Belediyesi, karla mücadele çalışmalarının yanısıra ilçe halkının ihtiyaç duyduğu her türlü hizmeti de sağladı. Kar yağışının yoğun olduğu ve toplu taşıma araçlarının çalışamadığı saatlerde harekete geçen belediye ekipleri vatandaşların mağdur olmaması için ulaşım hizmeti verdi. Büyükçekmece Belediyesi, Tepecik Merkez, Türkoba Merkez, Kumburgaz Migros önü, D-100 Karayolu üzeri, Mimaroba Mustafa Kemal Bulvarı, Gürpınar Merkez, Cengiz Topel Caddesi, Palmiye Meydanı ve Turgut Özal Bulvarı’ndan düzenlediği ring seferleriyle çok sayıda vatandaşa ulaşım hizmeti sağladı. Ulaşım hizmeti toplu taşıma araçlarının yeniden çalışmasıyla son buldu.

“İhtiyaç olursa yeniden başlatılacak”

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, düzenlenen ring seferleri sayesinde çok sayıda vatandaşın mağdur olmasının önüne geçildiğini ifade ederek, “Olumsuz hava koşullarının birkaç gün daha sürmesi bekleniyor. Bu süreçte ihtiyaç halinde, Destek Hizmetleri Müdürlüğümüz ekipleri, ulaşımın sağlanamadığı durumlarda yeniden ring seferlerine başlayacaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.