Büyükçekmece Belediyesi’nden Sağlıklı Yaşam ve Zayıflama Hizmeti

Büyükçekmece Belediyesi’nden Sağlıklı Yaşam ve Zayıflama Hizmeti
Sağlık alanındaki çalışmalarına bir yenisini daha ekleyen Büyükçekmece Belediyesi vatandaşlara “Ücretsiz Sağlıklı Yaşam ve Zayıflama Danışmanlığı” hizmeti vermeye başladı.

Büyükçekmece Belediyesi son yıllarda artış gösteren diyabet, kanser ve romatizmal hastalıkların önlenmesi için örnek bir hizmeti daha hayata geçirdi.

 

Büyükçekmece Belediyesi’nin yaşam koçu tarafından verilen danışmanlık hizmeti hafta içi her gün 08.30 – 17.00 saatleri arasında Muratçeşme’de faaliyet gösteren Büyükçekmece Belediyesi Engelli Eğitim ve Sosyal Yaşam Merkezi’nde vatandaşlarla buluşuyor.

 

“Vatandaşlarımızı sağlıklı beslenme konusunda bilinçlendiriyoruz”

 

Sağlıklı bir yaşam için beslenmenin ve sporun büyük önem teşkil ettiğini belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Spor yapmayan ve hareketsiz kalan insanlarda obezite, kalp ve yüksek tansiyon hastalıklarını daha çok görüyoruz. Büyükçekmece Belediyesi olarak insan sağlığını olumlu yönde etkileyecek aktiviteler düzenliyoruz. Hepimiz biliyoruz ki sağlıklı yaşamın en büyük sırrı dengeli beslenmek ve spor yapmak. Belediyemizin yaşam koçu vatandaşlarımızla bir araya gelerek ücretsiz sağlıklı yaşam ve zayıflama danışmanlığı hizmeti veriyor. Vatandaşlarımızı sağlıklı beslenme konusunda bilinçlendiriyoruz. Hizmetimizden yararlanmak isteyen herkesi Büyükçekmece Belediyesi Engelli Eğitim ve Sosyal Yaşam Merkezi’ne bekliyoruz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.