Büyükçekmece Belediyesi’nin yaz okullarına yoğun ilgi

Büyükçekmece Belediyesi’nin yaz okullarına yoğun ilgi
Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi Yaz Okulları 1200 öğrenciye 10 farklı branşta eğitim veriyor.

Büyükçekmece Belediyesi’nin öğrencilerin yaz tatillerini daha verimli değerlendirmeleri ve kendilerini ilgi duydukları alanlarda gelişmeye yönelik olarak her yıl açtığı ücretsiz yaz okulları bu yılda büyük ilgi görüyor

Her bölgede eğitim imkanı


Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi bünyesindeki Barış Manço Kültür Merkezi, Büyükçekmece Meslek Edindirme Kursu, Değirmenpark Sanat Merkezi, Tepecik Nejat Uygur Kültür Merkezi, Çakmaklı Sanat Merkezi, Güzelce Sanat Merkezi, Celaliye Sanat Merkezi ve Mimar Sinan Romder’de öğrencilere İngilizce, bilgisayar, resim, akıl ve zeka oyunları, değerler eğitimi, işaret dili, el sanat becerileri, tiyatro, drama ve halkoyunları dallarında eğitim veriliyor.

Öğrencilerle birebir ilgileniliyor


Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi’nin uzman eğitmenleri, yaz tatilini verimli bir şekilde değerlendirmek isteyen öğrencilerle birebir ilgilenerek, ihtiyaç duydukları her konuda öğrencilere destek veriyor. Büyükçekmece Belediyesi, yaz okuluna devam eden öğrencilere ücretsiz servis hizmeti de sağlıyor. 28 Haziran tarihinde kapılarını açan yaz okulu 28 Temmuz tarihinde sona erecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.