Büyükçekmece'de dans günlerine yoğun ilgi

Büyükçekmece'de dans günlerine yoğun ilgi
Büyükçekmece Belediyesi Barış Manço Kültür Sanat ve Eğitim Merkezi'nde eğitim alan kursiyerlerin düzenlediği yıl sonu dans gösterileri büyük beğeni topladı.
Büyükçekmece Belediyesi Barış Manço Kültür Sanat ve Eğitim Merkezi'ndeki dans eğitimlerini başarıyla tamamlayan gruplarının düzenlediği yılsonu mezuniyet gösterileri Büyükçekmecelileri büyüledi.

Salsa ve Tango çoşkusu

Bale, Latin ve modern dans gösterileriyle renklenen gecede öğrenciler bütün hünerlerini sergiledi. Birbirinden başarılı gruplar salonu dolduran misafirlere unutulmaz bir dans gecesi yaşatırken, minik öğrencilerin sergilediği bale ve modern dans gösterileri izleyiciler tarafından büyük beğeni kazandı. Yetişkin gruplarının sergilediği Latin ezgilerinden oluşan Salsa ve Arjantin tangosu da salondakilere coşku dolu anlar yaşattı.

Hiçbir başarı tesadüf değildir

Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkez’inde gerçekleşen geceye Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ü temsilen Belediye Meclis Üyesi Dr. Önder Yüksel Eryiğit, Belediye Başkan Yardımcısı Başak Sancar katıldı. Başkan Akgün’ün öncülüğünde Büyükçekmece’nin kültür ve sanatta da bir dünya kenti olduğunu belirten Eryiğit, “Hiçbir başarı tesadüf değildir. Bu akşam bunu bir kez daha gördük. Emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi.

Geleceğin yıldızları yetişiyor

Dr. Önder Yüksel Eryiğit’ten söz alan Başkan Yardımcısı Sancar, “Büyükçekmece Belediyesi olarak başlatmış olduğumuz kurslarımıza yaz sezonunda da yaz okulları olarak devam edeceğiz. Çocuklarınızı bizlere gönül rahatlığıyla emanet edebilirsiniz. Bu akşamda gördüğünüz gibi geleceğin yıldızları Büyükçekmece’de yetişiyor” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.