Büyükçekmece'de hizmet için eğitim

Büyükçekmece'de hizmet için eğitim
Büyükçekmece Belediyesi, her kademedeki personeli için hizmet içi eğitimi seminerlerini sürdürüyor.
Belediye hizmetlerinde halkın memnuniyetini ön planda tutan Büyükçekmece Belediyesi, her kademedeki personeli için hizmet içi eğitimi seminerlerine devam ediyor.


Seminer tam gün sürdü

Büyükçekmece Belediyesi personeline yönelik olarak "Görev Verme Sanatı ve Delegasyon Eğitimi" semineri Strateji, İş Stratejisi, Pazarlama Yönetimi, Stratejik Planlama uzmanı Evren Aksoy tarafından verildi. Büyükçekmece Eser Hotel' de tam gün olarak düzenlenen seminere daire müdürleri, müdür yardımcıları, amirler, amir yardımcıları ve birimlerin bağlı oldukları başkan yardımcıları katıldı.

"Amaç, yapılan işim kalitesini arttırmaktır"

Evren Aksoy, iş paylaşımı ve yöneticinin bir işi takım arkadaşına ya da çalışanına aktarmasının, işlerin daha hızlı ve sorunsuz olarak bitmesini sağlayacağını belirterek; "İyi bir delegasyon bunun en önemli faktörüdür" diye konuştu. Aksoy, eğitimin amacının iş performansını ve iş kalitesini artırmak olduğuna da vurgu yaparak; "Bu eğitimin sonunda rutin olmayan kritik işlere daha çok zaman ayıracak, başarılı bir delegasyon sistemi kuracak ve en önemlisi yetki devri ve görev verme konusunda hemen hayata geçirebilecek bir hareket planına sahip olacaksınız" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.