Büyükçekmece'de Mahalle Muhtarları Çalıştayı gerçekleşti

Büyükçekmece'de Mahalle Muhtarları Çalıştayı gerçekleşti
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, mahalle muhtarlarıyla düzenlenen çalıştayda, belediyenin 2016 yılı yatırımları hakkında bilgi verdi.

Belediye başkan yardımcıları ve daire müdürlerinin de katıldığı gün boyu süren toplantıda mahalle muhtarlarının talep ve önerileri de değerlendirildi.

 

Proje ve yatırımlar anlatıldı

 

Büyükçekmece Belediyesi'nin ilçe genelindeki mahalle muhtarlarının katılımıyla gerçekleştirdiği çalıştay TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi Kütüphane Salonu'nda yapıldı. Çalıştayda, belediyenin 2016 yılı içinde Büyükçekmece'de gerçekleştirmeyi planladığı projeler ve programa alınan yatırımlar değerlendirildi. Muhtarların kendi bölgelerine ve Büyükçekmece'ye yönelik  talep ve önerilerinin de  değerlendirildiği toplantıda konuşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ilçenin 24 mahallesinde 2016 yılı içinde gerçekleştirilecek yatırım programının değerlendirildiğini belirterek; “Mahallelerimizin sorunlarını ve halkımızın beklentilerini en iyi bilen kişiler siz muhtarlarımızsınız. Her mahallemize öncelikli ihtiyaçlara göre hizmetlerimizi ayrım gözetmeksin götürüyoruz. Amacımız her mahallesi yanşanılabilir daha güzel Büyükçekmece'yi sizlerle birlikte oluşturmaktır" dedi

 

"El ele birlikte hizmet vereceğiz"

Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

Demokrasimizin beşiği olan siz değerli muhtarlarımızla birlikte çok verimli bir çalıştay gerçekleştirdik. Bölgemize, halkımıza en iyi hizmeti sunmak adına ekibim ve siz muhtarlarımız ile el ele verdik. Katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Alınan yeni kararların Büyükçekmecemize hayırlı olmasını diliyorum.

DİP NOT:
Atatürk Mahalle Muhtarı Alkış Barış gazetemizi arayarak toplantıda bulunmadığını belirtti.




HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.