Büyükçekmece'de Öldürülen Kadının Kızından Şok İddia

Büyükçekmece'de Öldürülen Kadının Kızından Şok İddia
Büyükçekmece'de öldürülen kadının kızından şok iddia Arya Özgü: "Annemin katilini biliyorum"İSTANBUL - Büyükçekmece'de kafasına balyoz ile vurularak öldürülen Rukiye Balcı ve bakıcısının cenazeleri otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu
 Büyükçekmece'de kafasına balyoz ile vurularak öldürülen Rukiye Balcı ve bakıcısının cenazeleri otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu'na getirildi. Balcı'nın kızı Arya Özgü, annesinin katilini bildiğini belirterek, "Bu olayı yapan yabancı biri değil muhtemelen yapan kişiyi biliyoruz. Sadece açıklama yapılmasını bekliyoruz ama bu kişiyi tanıyoruz. Kaçma ihtimali olduğu söyleniyor. Kendisine ulaşılamıyor şuanda. Yabancı uyruklu olduğu için tam net ismini de bilmiyoruz. Türkmenistan uyruklu birisi kendisi" dedi. 

Büyükçekmece'de dün akşam saatlerinde bakıcısı ile beraber vahşice öldürülen Rukiye Balcı'nın cenazesi, incelemelerde bulunmak üzere Adli Tıp Kurumu Morgu'na getirildi.
Burada basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Balcı'nın kızı Arya Özgü annesinin katilini bildiğini belirterek, "Katillerin kim olduğuna dair bir fikrim var biran önce yakalanmasını tabi ki de istiyorum. Arkadaşlar çok yardımcı oluyor bize çok da iyi çalışıyorlar. Her şey ortaya çıkacak. Birkaç saat ulaşamadım. Ben Kurtköy'de oturuyorum, ulaşmam 4 saati buldu. Gittiğimde zaten ikisi de katledilmişti. Hayvanları telef edildi ama annem şikayette bulunmuştu ama çok da araştırması yapılmamıştı. Annem pazarcılık yapıyordu. Pazarcılar tarafından başta yer ile alakalı tehdit ediliyordu. Arsa ile ilgili bir tehdit almadık, orası belediyeye ait bir yer, bir derneğe ait bir yerdi. Ağabeyim de oranın yöneticisiydi önceden sonra da bize devredilmiş bir yerdi orası. Tehdit ve başka bir şey yoktu" dedi.

"Bu olayı yapan yabancı biri değil muhtemelen yapan kişiyi biliyoruz" diyen Arya özgü, "Sadece açıklama yapılmasını bekliyoruz ama bu kişiyi tanıyoruz. Kaçma ihtimali olduğu söyleniyor. Kendisine ulaşılamıyor şuanda. Yabancı uyruklu olduğu için tam net ismini de bilmiyoruz. Türkmenistan uyruklu birisi kendisi. Annemin pazardaki hasılatıyla birlikte çantası, telefonu o götürülmüş. Muhtemelen arkadan yapılmış ve birkaç kişinin yaptığı bir olay benim gördüğüm kadarıyla tek kişinin yapabileceği bir olay değil. 3'üncü bir kişi vardı yanında işe başlayan, o kişi şuan da yok. Önceden annemin yanında çalıştığını iddia eden bir kişiydi, ben kendisini görmedim. Cuma günü işe başlamış iki gün çalışmış ama sonrasında kayıp o kişi. Ben ondan şüpheleniyorum. Dışarıdan bir zorlama yok, kapıda bir şey yok. İlk önce annemin çalışanı öldürülmüş. O kişinin ismi de gerçek değil takma isim kullanıyorlar"diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.