Büyükçekmece'de parklar yenileniyor

Büyükçekmece'de parklar yenileniyor
Büyükçekmece Belediyesi, bir yandan ilçeye yeni parklar kazandırırken diğer yandan da ömrünü doldurmuş parkları yeniliyor.
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün talimatları doğrultusunda ömrünü dolduran parkları yenileyen Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Hilal 86 Caddesi Bahçecik Sokak'taki parkı yenileyerek hizmete açtı.

Park sayısı sürekli artıyor

Büyükçekmece Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, çocukların daha özgür ve mutlu yaşamaları için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. 2016 yılında çok sayıda yeni park yapan belediye ekipleri eskiyen parkları da yeniden düzenleyerek hizmete açıyor.

"Çocuklarımızın sağlığı ve mutluluğu için"

Çocukların daha sağlıklı gelişimi ve gönüllerince eğlenebilmeleri için ilçede çocuk parkı sayısını sürekli olarak arttırdıklarını belirten Başkan Dr. Hasan Akgün, "Çocuklarımızın özgürce ve güvende oyun oynayabilmeleri için ilçede çok sayıda oyun parkı bulunmaktadır.

Geleceğimiz olan çocuklarımızı oyun oynarken enerjik ve neşeli görmek bizi son derece mutlu ediyor. Bu parklar aynı zamanda da çocuklarımızın sağlıklı gelişimi açısından da önemli" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.