Büyükçekmece'de Plastoff yarışları nefesleri kesti!

Büyükçekmece'de Plastoff  yarışları nefesleri kesti!
Büyükçekmece Belediyesi, BÜYOFF (Büyükçekmece Off - Road Kulübü) ve TEXXOFF işbirliği ile gerçekleştirdiği plastik araba yarışı PLASTOFF - 3 2016'ya ev sahipliği yaptı.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen PLASTOFF'a yoğun ilgi gösteren Off - Road tutkunları, kıyasıya bir mücadele sergileyerek izleyicilerin nefeslerini kesti.

Yarışlar; 7 ve 11 yaş arası çocuklar, kadınlar, erkekler olmak üzere 3 kategoride yapıldı. Çok sayıda yarışçının kıyasıya yarıştığı turlarda arazinin engebeli olması seyircilere heyecan dolu anlar yaşattı. Kimi yarışçıların plastik arabaları yarış alanından çıkarken kimi yarışçılar yarışmayı başarıyla tamamladı. Yarışların sonunda dereceye giren yarışçılara Belediye Koordinatörü Ahmet Bayraktar tarafından madalyaları takdim edildi.  

 

"Türk sporuna desteğimiz sürecek"

 

Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi arkasında yer alan 185 dönümlük araziyi ekstrem spor tutkunları için tahsis eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün,  "Ben ve büyük Büyükçekmece ailem kültür, sanat ve spora büyük önem veriyoruz.  Türk sporuna ve sporcusuna katkı sağlamak adına ne gerekiyorsa onu yapmaktayız. Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi arkasında yer alan arazimizi ekstrem sporları için tahsis ettik. Off road ve ekstrem spor tutkunları bu araziden diledikleri gibi faydalanabilecekler" şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.