Büyükçekmece'de silahlı kavga: 2 Ölü

Büyükçekmece'de silahlı kavga: 2 Ölü
Büyükçekmece’de Şükrü Tufan'ın işletmeciliğini yaptığı, Kokoreççi Şükrü Usta isimli kokoreççi dükkanında dün gece yarısı çıkan silahlı kavgada, Büyükçekmece'de kokoreççilik yapan 2 kişi hayatını kaybetti. Şükrü Tufan ve kardeşi Cihangir Tufan po

Büyükçekmece'de Meşhur Kokoreççi Şükrü Usta'da dün gece yarısı (22 Ağustos Pazartesi'ni Saı'ya bağlayan gece) silahlı kavga çıktı. Kavgada silahlar konuşurken, daha öncede kokoreççi dükkan sahibi Şükrü Tufan ile aralarında husumet olduğu iddia edilen ve yine Büyükçekmece'de kokoreççilik yapan Selçuk Eksil ve Turgay Karataş hayatını kaybetti. 

Olay, Büyükçekmece, Atatürk Mahallesi Atatürk Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, saat 01:00 sıralarında Selçuk Eksil ve Turgay Karataş cadde üzerinde bulunan kokoreççi müşteri olarak geldi. Bir süre sonra Eksil ve Karataş işyeri sahibi ve kardeş oldukları öğrenilen Şükrü Tufan ve Cihangir Tufan ile tartışmaya başladı. İşyerinde çıkan sözlü kavganın büyümesi üzerine her iki taraf da silah çıkararak birbirlerine ateş etmeye başladı. Silahların ateş alması sonucu Selçuk Eksil ve Turgay Karataş yere yığıldı. Ağır yaralanan iki kişi çevredeki vatandaşların araçlarıyla Büyükçekmece Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Selçuk Eksil ve Turgay Karataş hayatını kaybetti.

Çevredeki vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirmesinin ardından, kısa sürede olay yerine gelen polisler çevrede önlem aldı. Bu sırada hayatını kaybedenlerin yakınları ise olayı duyar duymaz olay yerine geldi. Selçuk Eksil ve Turgay Karataş’ın yakınları daha sonra olay yerinden gözyaşları içinde ayrılarak hastaneye gitti.

Şüpheliler teslim oldu

Olay sonrası hayatını kaybeden Selçuk Eksil ve Turgay Karataş’ın silahından çıkan kurşunlar sonucunda Cihangir Tufan'nın elinden yaralandığı öğrenildi. İşyeri sahibi Şükrü Tufan ile kardeş oldukları öğrenilen Cihangir Tufan olaydan kısa süre sonra polise teslim oldu. Polis ekipleri olayın meydana geldiği yerde geniş çaplı inceleme ve çalışma yaptıktan sonra, iki kişinin hayatını kaybettiği olay sonrası çevrede yaşanabilecek herhangi bir olumsuzluğa karşı sürekli devriye gezdiği görüldü. Ayrıca, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’ne bağlı bir ekip de hastane çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Polis ekipleri olayı gerçekleştiren şahısları yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlattığı öğrenildi. 

Facebooktan mesaj yazdı

Uzun yıllardır Büyükçekmece'de Meşhur Kokoreççi Şükrü Usta ismi ile kokoreççilik yapan Şükrü Tufan olay sonrası sosyal medya hesabı olan facebook profilinden şu paylaşımda bulundu: Kahpelerin çok olduğu bir ortamda şereflilerin işi zor. Kader diyelim gitsin. Yüce Rabbimin yazdığı yazıyı kimse değiştiremez. ALLAH'm sen herşeyi eksiksiz biliyorsun.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.