Büyükçekmece'de yaz sinema günleri başladı!

Büyükçekmece'de yaz sinema günleri başladı!
Büyükçekmece Belediyesi, Açık Hava Yaz Sineması Günleri adı altında Büyükçekmecelileri, klasik Türk filmleriyle buluşturuyor.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün talimatları doğrultusunda başlatılan "Yaz Sineması Günleri" her akşam saat 21:15'de Barış Manço Parkı'nda perdelerini açıyor.

 

Kültür ve sanat şehri Büyükçekmece'de Açık Hava Yaz Sinema Günleri 22 Ağustos - 6 Eylül tarihleri arasında her ahşam Sinanoba Mahallesi Barış Manço Parkı'nda gerçekleşiyor. Türk sinemasına damga vuran "Klasik Türk Filmleri"ne Büyükçekmecelilerinde ilgisi yoğun oluyor.

 

Hangi film hangi gün oynuyor?

 

Büyükçekmece Belediyesi'nin her akşam saat 21:15'de perdelerini açacağı "Açık Hava Yaz Sinema Günleri" kapsamında yer alan Türk filmleri ve tarihleri ise şu şekilde belirlendi:

 

Babam ve Oğlum - 22 Ağustos Pazartesi, Dondurmam Gaymak - 23 Ağustos Salı, Eşkıya - 24 Ağustos Çarşamba, Gönül Yarası - 25 Ağustos Perşembe, Güle Güle - 26 Ağustos Cuma, Hababam Sınıfı - 27 Ağustos Cumartesi, Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü - 28 Ağustos Pazar, Züğürt Ağa - 29 Ağustos Pazartesi, Kabadayı - 30 Ağustos Salı, Karpuz Kabuğundan Gemiler Yapmak - 31 Ağustos Çarşamba, Mavi Gözlü Dev - 1 Eylül Perşembe, Muhsin Bey - 2 Eylül Cuma, Selvi Boylum Al Yazmalım - 3 Eylül Cumartesi, Uzun Hikaye - 4 Eylül Pazar, Yüreğine Sor - 5 Eylül Pazartesi ve Her şey Çok Güzel Olacak - 6 Eylül Salı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.