Büyükçekmece'de yeraltı çöp konteynerini yaktılar!

Büyükçekmece'de yeraltı çöp konteynerini yaktılar!
Büyükçekmece ilçesi, Dizdariye Mahallesi Enverpaşa Caddesi'ndeki yeraltı çöp konteyneri kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından yakıldı.
E 5 Karayolu yan yol üzerindeki yeraltı çöp konteynerini yakanların tespit edilebilmesi için çalışma başlatıldı.

Çöp Konteynerleri Yenilendi

Büyükçekmece Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından halk ve çevre sağlığı göz önünde bulundurularak yeraltına alınan 3 çöp konteynerinden 1 tanesi yakılarak kullanılamaz hale getirildi. Büyükçekmece Belediyesi Temizlik Müdürlüğü ekipleri, yakılan ve kullanılamaz duruma gelen çöp konteynerlerini yerinden alarak yenisiyle değiştirdi.

Yasal İşlem Yapılacak

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, daha öncede bilinçli olarak çöp konteynerlerinin yakıldığının tespit edildiğini hatırlatarak; "Dizdariye Mahallesi'ndeki yeraltı çöp konteyneri maalesef yakılarak kullanılamaz hale getirilmiş. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz çok kısa sürede yanan konteyneri yerinden alarak yerine yenisini koydu. Daha öncede çöp konteynerlerinin bilinçli olarak yakıldığını tespit ettik. Bunun içinde gerekli çalışmalar başlatıldı. Bunu yapanlar hakkında yasal işlem başlatılacak" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.