Büyükçekmece de Yurt Öğrencileri Yararına Kermes..

Büyükçekmece de Yurt Öğrencileri Yararına Kermes..
Büyükçekmece Sokullu Eğitim ve Kültür Derneği Yurtta barınmakta olan Kız talebeler yararına kermes açtı.

20 Mayıs Çarşamba gününe kadar açık olan kermese hayırseverler yoğun ilgi gösteriyor. Kız öğrenciler yararına geleneksel olarak bu yıl 9. düzenlenen kermesi dün gezen ve bol, bol alışveriş yaparak kermese katkı sunan İBB Meclis üyesi ve Ak Parti Büyükçekmece belediye meclis grup başkanı Recep Erol, Daha sonra Beraberin de partili meclis üyeleri ile birlikte kahvaltıda bir araya geldi. Ak Parti Beylikdüzü belediye meclis grup başkanı Mücahit Birincinin de katıldığı kahvaltılı da kermeste sergilenen yiyecekler ikram edildi.

Kahvaltı sonrası Yurt sorumlu Müdürü Ali Uslu, Yurt hakkında Erol, ve beraberindekilere bilgiler verdi. Her yıl bahar ayında düzenlenen kermese katılan ve katkı sunan tüm hayırseverlere teşekkür eden Yurt Müdürü Ali Uslu, Recep Erol’un her zaman yurda katkısının büyük olduğunu belitti.

Büyükçekmece Dizdariye Mahallesi Enver paşa Caddesi Kervansaray yanında bulunan kursun bahçesinde gerçekleşen Kermeste el emeği göz nuru bir birinden güzel çeyiz eşyaları, bay bayan çocuk elbiseleri, Ayakkabılar, çantalar, Züccaciye ve süs eşyaları, Yöresel tatlılar, Börekler, mantılar, Gözleme ve döner sizleri bekliyor. Hayli geniş bir alana kurulan kermeste yüzlerce çeşit eşya ve yiyecekler satışa sunuluyor.

Her yıl Mayıs ayında geleneksel olarak açılan ve bu yıl 9.gerçekleşen kermes, 20 Mayıs Çarşamba gününe kadar açık kalacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.