Büyükçekmece'den 3 sertifikalı kursa daha

Büyükçekmece'den 3 sertifikalı kursa daha
Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi bu ay içinde üç önemli kurs daha başlatıyor.
İş Sağlığı ve İş Güvenliği, Emlak Danışmanlığı ve Bebek - Yetişkin İlkyardımı kursları için Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi bünyesindeki merkezlerde kayıtlar başladı.
Eğitime verdiği önemle tanınan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi aslında bir halk üniversitesidir. Burada isteyenler meslek isteyenler bilgi ve beceri kurslarımıza katılabilir. Milli Eğitim Bakanlığı onaylı, tamamen ücretsiz yeni kurslarımızın katılımcılara hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Büyükçekmece İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile Büyükçekmece Belediyesinin ortaklaşa düzenlediği kursları bitirenlere yeni yasal düzenlemelerle zorunlu hale getirilen sertifika verilecek.

Özellikle emlak işi yapacak olanların ve emlak ofisi kuracakların bu sertifikayı alması zorunlu. İş Sağlığı ve İş Güvenliği eğitiminde ise, çalışanlara bir iş yerindeki iş ile ilgili yasal ve maddi hakları, iş sağlığı ve güvenlikleri için almaları gerekli tedbirler öğretilecek. Yeni işe başlayacakların ve çalışanların bu kurslara katılıp haklarını öğrenmesi yasal olarak da teşvik ediliyor.

Özellikle bebeklerin ve küçük çocukların karşılaştıkları sağlık sorunlarında ve tehlikelerde alınacak önlemlerin anlatılacağı Bebek - Yetişkin İlkyardımı kursuna ise anne ve anne adaylarının yanında isteyen herkes katılabilecek. Bebek ilk yardımı dışında ayrıca yetişkin ilk yardımı eğitimi de verilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.