Büyükçekmece hizmette sınır tanımıyor

Büyükçekmece hizmette sınır tanımıyor
Büyükçekmece Belediyesi, ihtiyaç talepleri doğrultusunda okullara malzeme dolabı, camilerde ve kahvehanelerde bulunan okuma köşeleri için kitaplık üretimi yapıyor.
Büyükçekmece Belediyesi, kendi bünyesinde faaliyet gösteren marangozhanesinde sadece belediye için değil ilçe genelindeki devlet kurumları, okullar, camiler ve kıraathaneler için mobilya üretimi yapıyor.

Geri dönüşüme de büyük katkı sağlıyor

Hizmet kalitesini arttırmaya yönelik çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Büyükçekmece Belediyesi, ihtiyaç talepleri doğrultusunda okullara malzeme dolabı, camilerde ve kahvehanelerde bulunan okuma köşeleri için de kitaplık üretimi yapıyor.

Eski mobilyaları kullanarak aynı zamanda geri dönüşüme de büyük katkıda bulunan Büyükçekmece Belediyesi, deforme olmuş mobilyaları revize ederek ihtiyaç sahibi ailelere veriyor.


'İhtiyaç duyan herkese destek veriyoruz'

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, 'En önemli görevlerimizden bir tanesi de ihtiyaç sahibi ailelere yardım eli uzatmaktır. Marangozhanemize gelen eski mobilyalarımızı revize ederek, yeni alınmış halinden hiçbir farkı olmaksızın ihtiyacı olan ailelerimize teslim ediyoruz. Marangozhanemizde üretilen mobilyalar, talepte bulunan devlet kurumlarına, okullara, kahvehanelere ve camilere teslim ediliyor' şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.