Büyükçekmece laleler ile çok daha renkli

Büyükçekmece laleler ile çok daha renkli
Büyükçekmece Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün başlatmış olduğu peyzaj çalışmaları kapsamında, İstanbul’un simge çiçeği olan laleler Büyükçekmece’nin dört bir yanını süslüyor.

Rengarenk bir bahar mevsimi

 

Güzelliği ve renkleriyle ilkbahar mevsiminin gözde çiçeği lale, yapılan peyzaj çalışmaları sayesinde Büyükçekmece’nin güzelliğine güzellik katıyor. İstanbul’da lale mevsiminin gelmesiyle birlikte, ekipler tüm mahalle parklarını, caddeleri ve orta refüjleri lalelerle renklendirdi.

 

Başkan Akgün: Eşsiz bir bahar güzelliği sunuyor

 

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün talimatlarını uygulayan ekipler, tüm lale ve mevsimlik çiçeklerin bakımlarını da düzenli olarak yapıyor. Yapılan peyzaj çalışmalarını yakından takip eden Başkan Akgün; “Büyükçekmece genelinde her mevsim uygulanan peyzaj düzenlemelerinde mevsime uygun çiçek ve bitkilerin dikim ve ekimleri gerçekleştiriliyor. İlkbaharda İstanbul’un simge çiçeği olan laleler şehrimizin çeşitli noktalarını süslemeye başladı. Yapılan çalışmalar sayesinde laleler kentimize eşsiz bir bahar güzelliği sunuyor” ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.