Büyükçekmece modern bir park ve meydana daha kavuştu

Büyükçekmece modern bir park ve meydana daha kavuştu
Zübeyde Hanım Parkı'nda yenileme çalışması başlatan Büyükçekmece Belediyesi, bölgeye vatandaşların hoşça vakit geçirebilecekleri bir de meydan kazandırdı.
 

Büyükçekmece Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından başlatılan Zübeyde Hanım Parkı yenileme çalışmasında sona gelindi.

Şimdiden yoğun ilgi görüyor

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün talimatıyla bir yandan ilçeye yeni parklar yapılırken diğer yandan da ömrünü doldurmuş olan parklar yenilenerek bölge halkının hizmetine açılıyor. Bu kapsamda Büyükçekmece 19 Mayıs Mahallesi'nde bulunan Zübeyde Hanım Parkı'nda yenileme çalışması başlatan belediye ekipleri, hazırlanan yeni projeyle tamamen farklı bir parkın yanı sıra parkı içine alan modern bir meydan oluşturdu. İçerisinde bulunan süs havuzu, çocuk parkı, fitness grubu kafeterya ve oturma alanlarıyla meydan havasını taşıyacak olan park şimdiden yoğun ilgi görmeye başladı.

Çağdaş kentleşmenin gereği

Zübeyde Hanım Parkı ve çevresinde başlatılan çalışmalarda sona gelindiğini açıklayan Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün; "Artan nüfus yoğunluğu ve çağdaş kentleşme sürecinin gereği olarak yeni projeler hayata geçiriyoruz. Bu anlamda parklarımızı yeniliyor halkımızın en verimli şekilde kullanabilmelerine yönelik projeler üretiyoruz. Zübeyde Hanım Parkı'nı yenilerken ilçe merkezinde yeni bir meydanın oluşturduk. Halkımız aileleriyle birlikte günün her saatinde bu meydan ve parktan huzur ve güven içinde yararlanabilecektir" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.